Ανάπτυξη & Σχεδίαση Ιστοσελίδων PDF Εκτύπωση E-mail

 

Στατικές Ιστοσελίδες

Συγγραφή στατικών σελίδων σε πιστοποιημένα πρότυπα HTML, XHTML, CSS, JavaScript 

 
w3c html
 
w3c css
 
w3c xhtml

 

Εταιρικές Ιστοσελίδες & Portals

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή των ιστοσελίδων προβολής σας, με δυνατότητα επιλογής από 3 προσχέδια (templates) ανάλογα με την φιλοσοφία και την στρατηγική της εταιρίας σας. Εσείς απλά αποστέλλετε σε ηλεκτρονική μορφή το υλικό σας (κείμενα, φωτογραφίες, κτλ.) και η ΙΝΤΕΡΓΑ αναλαμβάνει την ανάπτυξη και κατασκευή των ιστοσελίδων σας.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τρία πακέτα CMS για την κατασκευή του site σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την δυνατότητα του πελάτη:
το WebGUI, το Joomla! και το Drupal

 

webgui

Το WebGUI είναι ελεύθερο λογισμικό και ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) σήμερα. Χρησιμοποιείται από πολλές επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, σχολεία, και πανεπιστήμια παγκοσμίως. Το WebGUI είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να κατασκευάζουν και να διατηρούν σύνθετους ιστοχώρους. Είναι ευέλικτο, ασφαλές και ανεξάρτητο του λειτουργικού συστήματος. Έχει ως σκοπό να δώσει την διαχείριση του περιεχομένου στα χέρια εκείνων που δημιουργούν το περιεχόμενο.
 
joomla! cms
 
Το Joomla! είναι επίσης ελεύθερο λογισμικό. Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο. Χρησιμοποιείται από χρήστες σε όλον τον κόσμο, για εφαρμογές από απλούς ιστοχώρους στις σύνθετες εταιρικές εφαρμογές.Το Joomla! είναι εύκολο στην εγκατάσταση, απλό στην χρήση και πάνω από όλα αξιόπιστο.

 

drupal

To Drupal είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ανοικτού/ελεύθερου λογισμικού, γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού PHP. Το Drupal, όπως πολλά σύγχρονα CMS, επιτρέπει στο διαχειριστή συστήματος να οργανώνει το περιεχόμενο, να προσαρμόζει την παρουσίαση, να αυτοματοποιεί διαχειριστικές εργασίες και να διαχειρίζεται τους επισκέπτες του ιστοτόπου. Οι περισσότερες εργασίες μπορούν να γίνουν με λίγο ή και καθόλου προγραμματισμό. Οι δυνατότητες που προσφέρει το Drupal πολλές φορές προχωρούν παραπέρα από τη διαχείριση περιεχομένου, επιτρέποντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και συναλλαγών.

 

 

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) με δυνατότητα επιλογής από 3 προσχέδια (templates) ανάλογα με την φιλοσοφία και την στρατηγική της εταιρίας σας. Εσείς απλά αποστέλλετε σε ηλεκτρονική μορφή το υλικό σας (κείμενα, φωτογραφίες, κτλ.) και η ΙΝΤΕΡΓΑ αναλαμβάνει την ανάπτυξη και κατασκευή του καταστήματός σας.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί δύο πακέτα λογισμικού, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την δυνατότητα του πελάτη το osCommerce και το Magento

 

oscommerce

Το osCommerce αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και ασφαλείς πλατφόρμες ελεύθερου λογισμικού/ λογισμικού ανοικτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) για την κατασκευή και διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το osCommerce βασιζόμενο στη τεχνολογία PHP/Zend αποτελεί ένα αντικειμενοστραφές σύστημα επιχειρησιακής κλάσης (enterprise class), που με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και την υποδειγματική του σταθερότητα είναι ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη παρουσίασης μεγάλων επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες φορτίου. 

 

magento

Το Magento αποτελεί μια από τις πιο νέες και πιο σύγχρονες πλατφόρμες ελεύθερου λογισμικού/ λογισμικού ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων. Βασίζεται στην γλώσσα PHP5 και προσφέρει ένα καινοτόμο περιβάλλον αλληλεπίδρασης με το χρήστη καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά.   

 

 

Εξειδικευμένες Δικτυακές Εφαρμογές Λογισμικού

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών δικτυακού λογισμικού (web-based) χρησιμοποιώντας την γλώσσα Perl και την αντικειμενοστραφή γλώσσα  PHP5 με το framework Symfony.

 

symfony framework

Το symfony framework αποτελεί ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα για την ανάπτυξη δικτυακού λογισμικού. Με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για την μεθοδολογία μας στην ενότητα "Ανάπτυξη Λογισμικού"  

 

***Την σχεδίαση των ιστοσελίδων (γραφικά, χρώματα, λογότυπα, τοποθέτηση κειμένων κτλ) την αναλαμβάνει εξειδικευμένος γραφίστας που θα σας προτείνει τις καλύτερες σχεδιαστικά λύσεις ανάλογα με το προφίλ της εταιρίας σας.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι προγράμματα γραφιστικής κ' animation (Adobe Flash, ActionScript κτλ) 

Δεν είστε υποχρεωμένοι να διαλέξετε κάποια από τα προτεινόμενα σχέδια, καθώς μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα χρώματα, τα λογότυπα, τα σχέδια κτλ.

Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δε συνάδη με τα τελευταία αποδεκτά πρότυπα σχεδίασης & design ιστοσελίδων