Φιλοξενία Ιστοσελίδων PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Shared Hosting και Virtual Private Servers (VPS) ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε κάποιο από τα έτοιμα πακέτα μας ή επικοινωνήσυε μαζί μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας. Επίσης για πιο απαιτητικούς χρήστες διατίθενται dedicated servers κατόπιν συνεννοήσεως.
Χαρακτηριστικά Server:
Επεξεργαστής: AMD X2
Μνήμη: 2 GB
Σκληρός δίσκος: 250 GB
Hardware RAID
Network speed: 100 Mbs
 
Το λογισμικό που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά ελεύθερο (opensource) προκειμένου να αποφύγουν οι πελάτες το κόστος των αδειών χρήσης αλλά και να εκμεταλλευθούμε στο έπακρο τις δυνατότητες των 64 bit τεχνολογιών.
 
Shared Hosting
 
H υπηρεσία μοιρασμένης φιλοξενίας είναι μια μορφή φιλοξενίας Ιστοσελίδων όπου περισσότερες από μια υλοποιήσεις ενός Web Server  βρίσκονται σε έναν κεντρικό υπολογιστή. Αυτό είναι γενικά η πιό οικονομική επιλογή, δεδομένου ότι πολλοί χρήστες μοιράζονται το κόστος της συντήρησης του κεντρικού υπολογιστή.
 
 
 
Virtual Private Servers
 
Η τεχνολογία Virtual Private Server αποτελεί μια μέθοδο διαχωρισμού ενός πραγματικού κεντρικού υπολογιστή σε πολλαπλάσιους εικονικούς υπολογιστές που ο κάθε ένας έχει τις ικανότητες του του πραγματικού. Κάθε εικονικός υπολογιστής μπορεί να τρέξει το δικό του λειτουργικό σύστημα και εφαρμογές και μπορεί να επανεκκινήσει ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους.
 
 
 
 
πακέτα hosting interga